×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN tatuerar Little Jinder i TV

1
Igår dök Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen upp i TV-rutan igen. Den här gången i Filip & Fredrik-ledda programmet Breaking News där han bland annat tatuerar den svenska pop-stjärnan Little Jinder i studion.
Det har blivit mer regel än undantag på sistone när det kommer till att se vår allas Emil "HeatoN" Christensen i TV-rutan. Fångarna på Fortet, Nyhetsmorgon och kommande säsongen av Mästarnas Mästare är bara några av programmen han medverkat i och kommer att vara med i. Igår kväll dök han upp i ytterligare ett program, nämligen på Kanal 5 i programmet Breaking News som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

I programmet berättar han dels om den heta debatten angående hans kommande medverkan i just Mästarnas Mästare för att lite senare utmanas i att tatuera den svenska popstjärnan Little Jinder mitt i TV-studion. Hur det går? Ja, se själva här nedan! NiP-legendaren gör sin entré vid nästan exakta 27 minuter in i programmet.



Det är inte första gången HeatoN är med i en TV-sändning i tatueringsammanhang. I "Under Täcket" fick han nämligen själv en, i vad som kan anses modell snyggare, tatuering.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..