×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN till första parkett på Let's Dance

9
Efter den uppmärksammade Facebook-kampanjen bjuder TV4 in CS-legendaren till fredagens avsnitt av Let's Dance. Han kan dock lämna balettskorna hemma.
Under den första delen av maj presenterades en kampanj vars syfte är att få Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen att deltaga i Let's Dance, något som går att likna med succékampanjen där man ville få NiP-profilen att vara en del av Mästarnas Mästare. Med den snabba ökningen av följare via Facebook-sidan blev Christensen uppringd av TV4:s Nyhetsmorgon, men det stannar inte där.

Nu har Aftonbladet rapporterat att stjärnan har blivit inbjuden till fredagens avsnitt av Let's Dance, där han dock inte kommer att dansa, utan mer gästa och känna på showen lite.

— Han kommer som gäst och ska sitta i publiken närmast dansgolvet så han kommer garanterat synas i bild iallafall. Sedan ska jag se till att han får kika lite backstage och hälsa på lite folk i produktionen, berättar programmets pressansvarige Anders Edholm till Aftonbladet Esport.

Om ni vill kolla på fredagens avsnitt, kanske för att se en glimt av HeatoN, eller kanske för att se riksstjärnor göra sitt bästa på dansgolvet, gör ni det via TV4 klockan 20:00 i vardagsveckans avslut.

Hur långt skulle HeatoN dansa i Let's Dance?

3042 personer har röstat

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..