×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN auktionerar ut sig själv för välgörenhet

4
Vill du lära dig panga hårdare och har både tålamod och en tjock plånbok? Nu kan du nämligen köpa ett coaching- och träningspass av Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen i egen hög person. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.
Vem vill inte bli bäst i världen på CS? Har man plånboken som krävs så kan man nu köpa möjligheten att bli lite bättre (och biffigare), då ingen mindre än Ninjas In Pyjamas-legendaren Emil "HeatoN" Christensen nu erbjuder en coaching- och träningsession till förmån av musikhjälpen.


Screenshot från Tradera-annonsen
Screenshot från Tradera-annonsen


Just nu är annonsen uppe i 5 300 kronor och antal bud är uppe i 74 stycken som är lagda av totalt 14 personer. Här nedan är en lista på allt som ingår. Förutom de tidigare nämnda träningspassen, får vinnaren även ett helt Xtfry-kit med grejer.

Vad som ingår i "köp-HeatoN-kitet" på Tradera

• Ett träningspass på gym i Stockholm och 1 timmes coaching i Counter-Strike tillsammans med HeatoN på InfernoOnline vid Odenplan. Upplevelsen gäller 2 personer.

•2 Ultimate Gaming Kit med Xtrfy mus, Xtrfy musmatta, Xtrfy tangentbord och NiP matchtröja, signerad av HeatoN




16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..