×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

HellRaisers och Luminosity slår sig vidare till DreamHack Austin

1
Regionkvalen till DreamHack ASTRO Open Austin är nu avslutade och därmed är de åtta lag som kommer spela huvudturneringen klara.
I lördags avslutades den öppna delen av det europeiska kvalet vilket skickade fyra lag vidare till den stängda delen där dessa spelade mot fyra inbjudna lag.

Vi såg de franska favoriterna i LDLC åka ut i finalmatchen under det öppna kvalet mot iGame.com och Fnatic Academy tog sig inte längre än till topp 16. Tillsammans med iGame.com kämpade BIG, Vega Squadron och TzatzikiKlubben sig vidare till det stängda kvalet där dessa fick möta de fyra inbjudna lagen för en plats i huvudturneringen.

I kvalfinalen stod det mellan den CIS-baserade mixen i HellRaisers, som nyligen kvalade till StarLadder i-League StarSeries S3 över Team EnVyUs, och Vega Squadron som gick vidare från det öppna kvalet. HellRaisers slog ut BIG och mousesports på sin väg till finalen och Vega Squadron chockerade med sina vinster mot Godsent och Kinguin. Kvalfinalen slutade med vinst till HellRaisers, 2-0, vilket skickade dem vidare till huvudturneringen i Austin, Texas.

CIS HellRaisers vs. Ryssland Vega Squadron
HellRaisers: ANGE1, STYKO, Zero, bondik, DeadFox
Vega: jR, Mir, Keshandr, hutji, chopper

Det nordamerikanska kvalet spelades också under helgen där eUnited, Luminosity Gaming, Rush och NRG gick vidare från det öppna kvalet till det stängda. De inbjudna lagen till det stängda kvalet var Sean "sgares" Gares lag Misfits, compLexity, Counter Logic Gaming och Selfless.

Den nordamerikanska kvalfinalen stod mellan Luminosity och CLG, som i början av månaden adderade Ricardo "Rickeh" Mulholland till sin laguppställning. En match som lagen tog till tre kartor efter en spännande overtime på Cobblestone, till slut var det dock Luminosity som tog sig vidare till huvudturneringen.

Brasilien Luminosity Gaming vs. USA CLG
Luminosity: yeL, shz, SHOOWTiME, PKL, destiny
CLG: nahtE, reltuC, Rickeh, koosta, FNS

DreamHack ASTRO Open Austin spelas den 28-30 april i Austin, Texas. Åtta lag kommer spela om prispotten på 100 000 dollar, motsvarande 880 000 kronor. Vinnaren av turneringen plockar hem hälften av prispotten, 50 000 dollar vilket motsvarar drygt 440 000 kronor.

DreamHack Open Austin

USA Team Liquid
Frankrike G2 Esports
USA Cloud9
Brasilien Immortals
Danmark Heroic
Kazakstan Gambit Esports
CIS HellRaisers
Brasilien Luminosity Gaming

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..