×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Cloud9 och G2 inbjudna till DreamHack Austin

1
Det franska stjärnbygget och den nordamerikanska publikfavoriten tilldelas de två första inbjudningarna till DreamHacks kommande Texas-evenemang.
I januari vann östeuropeiska FlipSid3 årets första internationella toppturnering, detta på DreamHack ZOWIE Open i tyska Leipzig. Den 28-30 april kommer årets andra Open-stopp att arrangeras i Austin, Texas, där åtta lag slåss om 100 000 dollar — och vinnaren kammar hem hälften av potten.

Förra årets upplaga av DreamHack Austin innehöll endast lag från Amerika, men i år kommer vi få se åtminstone ett europeiskt lag, nämligen franska G2. Det nyrenoverade laget kommer från miserabel period, bland annat åkte man ut i kvalet till IEM Katowice och har endast en vinst på sju matcher under femte säsongen av ESL Pro League.

DreamHack har även valt att ta in ett av de mest talangfyllda lagen från Nordamerika, Cloud9, som nådde en semifinal i Austin i fjol. Även det laget kommer från en negativ trend då de åkte ur under kvalprocessen till Eleague-majorn, och misslyckades dessutom med att ta sig förbi gruppspelet både på DreamHack Masters Las Vegas och IEM Katowice.

Totalt kommer turneringen bestå av åtta lag, varav sex platser är inbjudningar och två via kval. När kvalprocessen startar eller hur den skall spelas är okänt i dagsläget.

Klara lag för DreamHack ZOWIE Open Austin

Frankrike G2
USA Cloud9
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Turneringen kommer delas upp i två grupper med fyra lag i varje. Double elimination (GSL) är formatet som gäller för gruppspelet. Öppningsomgången samt vinnarmatcherna spelas i bäst av en karta, medan eliminerings- och konsolideringsmatcherna spelas i bäst av tre. De två bästa lagen från varje grupp avancerar och går till semifinalerna där bäst av tre kartor gäller, liksom finalen. Precis som förra året kommer turneringen spelas i Austin Convention Center.


Artikelbild: flickr.com/dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..