×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Immortals accepterar inbjudan till DreamHack Austin

1
Det brasilianska laget Immortals har accepterat en inbjudan till DreamHack ASTRO Open Austin.
Förra årets upplaga av DreamHack ASTRO Open Austin innehöll endast lag från de amerikanska kontinenterna. Inför årets upplaga har det dock redan bjudits in ett europeiskt lag i form av det franska G2 Esports. Ett annat lag som redan har bjudits in är den amerikanska publikfavoriten Cloud9. Nu har DreamHack offentliggjort att Immortals blir det tredje laget vi kommer se.

Klara lag för DreamHack ASTRO Open Austin

Frankrike G2
USA Cloud9
Brasilien Immortals
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Inbjudan
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Den brasilianska femman har klättrat enormt i HLTV.org's världsrankingsystem sedan IEM Katowice där de slogs ut i semifinalen mot andrapristagarna, FaZe Clan. Laget hade den största höjningen i den senaste uppdateringen av rankingsystemet där de gick från rank 21 till en sjundeplats efter den polska turneringen.

Sedan Immortals genomförde en trade med SK Gaming, då Lincoln "fnx" Lau tog plats i laget och ersatte Joao "felps" Vasconcellos som gick åt det motsatta hållet, har laget skjutit i höjden. De slog topplag som NiP, Fnatic, Astralis och North på vägen till semifinal i Katowice och är nu redo att ta sig an konkurrenterna i Austin.

Immortals

Brasilien Lincoln "fnx" Lau
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Henrique "HEN1" Teles
Brasilien Lucas "LUCAS1" Teles
Brasilien Ricardo "boltz" Prass

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..