×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Godsent bland de inbjudna till DreamHack Austin-kvalet

2
Sex lag har redan mottagit en inbjudan till själva huvudturneringen vid DreamHack Astro Open-stoppet i Austin, Texas. Två platser ska fortfarande fyllas, det via ett europeiskt och ett nordamerikanskt kval. Nu har DreamHack offentliggjort åtta stycken inbjudna lag till de båda lagen.
Bland de fyra lag som har mottagit en inbjudan till det europeiska kvalet återfinns svenska Godsent. Laget har inte deltagit vid någon LAN-turnering hittills under CS:GO-året, frånsett majorturneringen i januari då Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist fortfarande tillhörde femman. Godsent, som leds av coachen Alexander "rdl" Redl och in game-ledaren Markus "pronax" Wallsten deltog i kvalet till IEM Katowice men åkte då ut redan i den första looser bracket-omgången efter att ha förlorat mot mousesports med 1-2.

Godsent

Sverige Markus "pronax" Wallsten
Sverige Andreas "znajder" Lindberg
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Joakim "disco doplan" Gidetun

Sverige Alexander "rdl" Redl (Coach)

Övriga tre lag som har mottagit en inbjudan till kvalet är de både europeiska blandlagen mousesports och HellRaisers samt polska Team Kinguin. Resterande fyra platser till det stängda kvalet kommer att delas ut via öppna kval

Kval till DreamHack Astro Open Austin

Europa
Sverige Godsent
Europa mousesports
Europa HellRaisers
Polen Team Kinguin
Europa Lag från öppet kval
Europa Lag från öppet kval
Europa Lag från öppet kval
Europa Lag från öppet kval

Nordamerika
USA Misfits
USA NRG Esports
USA Counter Logic Gaming
Världen compLexity
Världen Lag från öppet kval
Världen Lag från öppet kval
Världen Lag från öppet kval
Världen Lag från öppet kval

Det öppna kvalet avgörs lördag den 25 mars och följs sedan av det stängda kvalet dagen efter. De av er som vill ta chansen och delta i det öppna kvalet rekommenderas att hålla ögonen öppna på evenemangets sajt efter mer information.

DreamHack ASTRO Open Austin spelas den 19 till 23 april i Austin Convention Center och har en prispott på 100 000 dollar. Själva huvudturneringen utgörs av ett gruppspel - som använder sig av GSL-formatet - och ett enkelt slutspelsträd. Vinnarna av turneringen lägger vantarna på hälften av den totala prissumman, med andra ord 50 000 dollar vilket motsvarar drygt 441 000 kronor. Bland de inbjudna deltagarna återfinns de båda hemmalagen Team Liquid och Cloud9 likväl som franska G2 Esports och dansk-svenska Heroic. De sista två platserna tillhör Gambit Esports och brassarna i Immortals.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..