×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CLG tar in Rickeh: "Ett fantastiskt tillskott till laget"

1
Nordamerikanska CLG fyller sitt tomrum med den före detta Renegades-spelaren Ricardo "Rickeh" Mulholland.
Strax efter årsskiftet valde James "hazed" Cobb att lämna Counter Logic Gaming, CLG, för att se över sin karriär och överväga andra möjligheter. Nu, ungefär två månader senare, har tomrummet han lämnade efter sig fyllts. Det är nämligen australiske Ricardo "Rickeh" Mulholland som plockas in i laget.

"Vi bestämde oss för Rickeh eftersom vi sökte en stabil och erfaren talang. Rickeh har visat att han är både en stark rifler och en playmaker under träningar. Utöver att spela rifles kommer han också vara vår andra AWP-spelare på de flesta kartorna. Koosta kommer fortfarande att vara vår första AWP-spelare. Rickeh är ett fantastisk tillskott till laget och jag är spänd över att jobba med den här femman och visa att vi kan göra skada på framtida LAN-turneringar", berättar CLG:s coach Chet "ImAPet" Singh.

Rickeh har setts spela för de två största australiska CS:GO-lagen, nämligen Team Immunity och Renegades. Det sistnämnda laget representerade han i ungefär åtta månader, och var bland annat med i laget när de tog sig till final på DreamHack Winter 2016, innan han plötsligt ersattes av svenske Simon "atter" Atterstam för DreamHack Masters Las Vegas. Hans nya lag ser alltså ut som följer.

CLG

Kanada Pujan "FNS" Mehta
USA Kenneth "koosta" Suen
USA Ethan "nahtE" Arnold
USA Stephen "reltuC" Cutler
Australien Ricardo "Rickeh" Mulholland

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..