×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

emilio till Birdie: "Vet att jag inte är färdig med CS"

1
En av fjolårets mest omtalade CS:GO-spelare, Joel "emilio" Mako, är på väg tillbaka in i scenen när han offentliggör att han åker till Birdie 25.
Förra veckan skrev vi om hur Birdie ökat sin prispott drastiskt, och att det nu finns 50 000 kronor att hämta hem i LAN:ets CS:GO-turnering, som arrangeras i Uppsala i maj. Nu har den omtalade före detta SK Gaming-spelaren Joel "emilio" Mako offentliggjort att han kommer att göra "comeback" på plats.

"Tack till alla de som stöttat mig. Det betyder mycket och äntligen får jag chansen att spela på LAN igen! Och till alla haters, fortsätt att hata, ärligt talat blir jag bara bättre INGAME ;)", skriver emilio på sin Facebook-sida.

Mako hamnade i hetluften under den senare halvan av fjolåret, när han under en Fragbite Masters-match mellan sitt Team Property och östeuropeiska HellRaisers blev VAC-bannad live under matchens gång. Incidenten ledde till att laget diskvalificerades från turneringen, och Mako blev blev sparkad ur Team Property kort därefter.

Under en längre stund höll sig emilio fast vid uttalandet om att han aldrig använt sig av fusk, men ändrade sin story tidigare i år då han offentliggjorde att han faktiskt hade fuskat. Ett annat uttalande från huvudpersonen, om att han skulle "lämna denna skämt-scen", tycks inte heller hållas han alltså är på väg tillbaka in i scenen via 50 000-kronorsturneringen i maj.

"Den senaste tiden har inte varit lätt för mig, då det inte funnits några tävlingar man kan ställa upp på på grund av incidenten. Men jag har spelat aktivt och streamat så mycket jag kunnat under en längre period nu för jag vet att jag inte är färdig med CS", berättar Mako för Aftonbladet.

Den 25:e upplagan av Birdie arrangeras i Fyrishov i Uppsala den 14-17 maj. Prispotten för Counter-Strike: Global Offensive uppnår 50 000 kronor, varav hälften går till förstapristagarna.

93 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 93 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..