×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

emilio: Jag lämnar denna skämt-scen

-37
Två månader efter VAC-bannen har nu Joel "emilio" Mako gjort ett utspel på Facebook där han kallas CS:GO-scenen för ett skämt.
Det var för två månader sen som Emilio blev VAC-bannad under en match i Fragbite Masters och han blev direkt svartlistad av CS:GO-scenen. Han har sedan incidenten försökt att komma tillbaka och rentvå sitt namn genom att streama och försöka hitta ett lag som han kan spela för på ett mindre lag. Han har dock märkt att det inte är så lätt att tvätta bort fuskstämpeln och i utspelet på Facebook berättar han nu att han lämnar CS:GO-scenen för att bara spela själv.

Emilio skriver bland annat att han inte kan delta på mindre LAN då de inte accepterar fuskare, något som han själv tycker är helt idiotiskt då det blir omöjligt för den f.d. Property-spelaren att rentvå sitt namn fullt ut.



Emilios Facebook-post


Om vi någonsin kommer att få se Emilio i en tävlingsmatch återstår att se men nu har han, enligt sig själv, valt att lämna tävlingsscenen.

172 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 172 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..