Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Team chapMAD till slutspel i Battle of the Streamers

0
Team chapMAD besegrar Team Gabbie för att bli det andra laget att säkra slutspelsplats i Snack Pot Battle of the Streamers.
Gårdagens grupp B i Snack Pot Battle of the Streamers bjöd på en hel del nagelbitare. Först ut för kvällen var elimineringsmatchen mellan CartmenS och Roxyproxxy, ett möte som — för första gången i turneringen — gick till tre kartor.

Roxyproxxys femma inledde med att vinna Cobblestone med 16-12, men CartmenS svarade med en ganska rak 16-6-vinst på Inferno. Avgöraren blev Cache, där Roxyproxxy såg ut att knipa vinsten när hennes femma knep en 11-4-ledning som försvarare. CartmenS kom dock ikapp och tog mötet till övertid, en övertid de dessutom vann med 4-1. Därmed är Team Roxyproxxy eliminerade från Snack Pot Battle of the Streamers.

Sverige CartmenS vs. Sverige Roxyproxxy
CartmenS, niNus, Olsson, mozyxD, forsanxD
Roxyproxxy, Dne, Stenberg, LaseerQ, Cenda

Kort därefter var det dags för gruppfinalen att avgöras, där chapMAD och Gabbie skulle kriga om att avancera till turneringens slutspel. Där var det chapMAD som, efter många om och men, knep den första kartvinsten när de vann Overpass med 16-12. Följande Cache öppnades sedan starkt av Gabbies femma, som knep tio rundor som försvarare. De hade dock problem med att stänga matchen, och iställlet vände chapMAD-laget matchen till en 16-14-vinst.

Sverige chapMAD vs. Sverige Gabbie
chapMAD, MistFire, Luddie, PALM1, widda
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, onscreen

Med detta avgjort är både chapMAD och YZNb klara för semifinal i Battle of the Streamers. Vilka som kommer göra dem sällskap avgörs nästa vecka, när Gabbie ställs mot CartmenS samma kväll som BNTlol och EmiliaHult spelar sin gruppavgörare.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..