Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Dags att avgöra vinnaren av grupp B i Battle of the Streamers

1
Det är vinna eller försvinna som gäller i kvällens Snack Pot Battle of the Streamers, där ett lag kommer avancera till slutspel medan ett lag kommer elimineras.
Förra veckan kunde vi se hur chapMAD och Gabbie tog sig till vinnarmatchen i grupp B efter att ha besegrat CartmenS respektive Roxyproxxy i Snack Pot Battle of the Streamers. Ikväll kommer ett av de två förstnämnda lagen att avancera till slutspel, medan ett av de sistnämnda kommer elimineras.

Kvällens första match är elimineringsmatchen mellan CartmenS och Roxyproxxy, som är schemalagd till 18:00. Så snart den matchen är färdigspelad, vilket förmodas vara två till tre timmar senare, kommer gruppens vinnare att koras. Där står det mellan lagen chapMAD och Gabbie, där vinnaren i bäst-av-tre-mötet gör laget YZNb sällskap i slutspel.

Kvällens matcher

Sverige CartmenS vs. Sverige Roxyproxxy
CartmenS, niNus, Olsson, mozyxD, forsanxD
Roxyproxxy, Dne, Stenberg, LaseerQ, Cenda
Sverige chapMAD vs. Sverige Gabbie
chapMAD, MistFire, Luddie, PALM1, widda
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, onscreen

De två lag som sedan återstår i grupp B kommer att spela ett direktavgörande nästa vecka, samma kväll som BNTlol och EmiliaHult spelar avgörandet i grupp A.

Liksom tidigare onsdagar kommer kvällens matcher självklart livesändas från Snack Pot-studion. Värd för kvällen är i vanlig ordning Fredrik "slop3" Wahlstedt, och vid sin sida under kvällen har han Patrik "putteP" Lindén. Streamen som gäller är slop3s Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..