Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Detta är Snack Pot Battle of the Streamers — Sveriges roligaste turnering att följa

2
Vi är nu glada att kunna presentera Snack Pot Battle of the Streamers by Knorr, Sveriges roligaste turnering att kolla på. Där kommer åtta kända streamers att skapa egna lag och tävla om 100 000 kronor.
Åtta kända svenska streamers kommer under åtta veckor att göra upp för att visa vem som är den bästa streamern när den första upplagan av Snack Pot Battle of the Streamers by Knorr går av stapeln. De kända streamingprofilerna kommer att skapa ett var sitt lag för att sedan göra upp om titeln.

Tack vare Knorr kommer Snack Pot Battle of the Streamers att vara den roligaste turneringen följa då du får se din favoritstreamer tävla om 100 000 kronor och äran att kunna titulera sig som den bästa streamingprofilen i Counter-Strike: Global Offensive.

"När jag genomförde turneringen för två år sen så blev det väldigt populärt och uppskattat! Sedan dess har väldigt många efterfrågat turneringen! Känns extra kul att dra igång BOTS igen tillsammans med Knorr och Fragbite!" berättar initiativtagaren Fredrik "slop3" Wahlstedt.
"Det här är första gången Knorr riktar sig mot e-sportspubliken och det ska bli riktigt roligt för oss att kunna göra Snack Pot Battle of the Streamers. Vi är otroligt peppade på att stå bakom den här unika CS:GO-turneringen", berättar Annika Haglund, Brand Manager på Unilever.

Final på DreamHack Summer 2017
Totalt kommer turneringen att göras upp under sju sändningsdagar där vi med produktion av högsta rang kommer att visa alla matcher. De åtta lagen kommer snabbt att bli fyra och när det endast är två lag kvar i turneringen kommer finalen att spelas på DreamHack Summer 2017. När bara ett lag står kvar kan de titulera sig själva som Snack Pot Battle of the Streamers-mästare.

De åtta streamingprofilerna, och respektives lagkamrater, kommer att presenteras under den här veckan på Fragbite. Detta kommer att leda till startskottet av Snack pott Battle of the Streamers by Knorr, som är den 10 maj då den första matchen spelas.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..