×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Europa

PEL Kick-off Cup vidare till slutspel

1
De tre första dagarna är nu över och med det är gruppspelet nu över. PEL lagen verkar inte riktigt hänga med Contenders lagen då hela 10 lag från Contenders har tagit sig vidare till final. Till slut så hade vi även ett frieri på scen när Mert "ABeautifulDeath" Ozturk friade till sin flickvän Zyenep "ritalel" Sualp.
I grupp A såg vi Desperado dominera gruppen med totalt tre kart vinster samt två andraplatser. De samlade ihop 114 poäng, 13 fler än deras närmaste motståndare i form av Natus Vincere. Förändringarna i laget verkar ha gynnat NaVi och det ser ljust ut för dem inför fas 2 av PEL. Av de åtta PEL lagen i grupp A var det bara två som lyckades ta sig vidare till slutspel. Bland de eliminerade ser vi alla tre svenskar i Raise Your Edge och Pittsburgh Knights.

I grupp B var det Team 3DMAX och Team Liquid som slogs om förstaplatsen. I slutändan var det fransmännen som var snäppet vassare och de tog hem flest antal poäng i gruppspelet över båda grupperna med 118, tätt bakom var Liquid på 108. Efter dessa två var det ett bra hopp ner till tredjeplatsen som Ninjas in Pyjamas tog hem med 82 poäng. De två andra PEL lagen som tog hem platser i slutspelet var vinnarna av fas 1 ENCE och Faze Clan. Detta innebär att vi får svenskt deltagande i finalen i form av David "Fuzzface" Tillberg Persson.

Under gårdagen kunde vi även se Mert " ABeautifulDeath" Ozturk i Digital Athletics fria till sin flickvän Zeynep "ritalel" Sualp på scen.

Dessa är lagen som tagit sig vidare till final:

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..