×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Världen

PUBG släpps för PS4

1
Playerunkown's Battlegrounds äntrade konsolscenen med att släppas på Xbox One i mitten av december förra året, nu tar utvecklaren Bluehole steget till Playstation 4 cirka ett år senare.
I dagsläget finns Playerunkown's Battlegrounds tillgängligt på IOS, android, Xbox One och PC, den 7 december läggs ytterligare en plattform till med ett släpp på Playstation 4. Playerunkown's Battlegrounds släpptes i early acces för PC i slutet av mars 2017 sedan dess har över 50 miljoner kopior sålts till PC och Xbox One versionerna. Totalt är det dock över 400 miljoner som har spelat spelet över alla plattformerna. Detta betyder att ca 350 miljoner av den totala spelarmängden finns på de mobila versionerna.

Med släppet på Playstation kommer det även exklusivt innehåll för användarna på den plattformen i form av unika skins. En förhandsbeställning av spelet ger dig tillgång till "Nathan Drake's desert outfit" från Uncharted-serien samt Ellie's ryggsäck från The Last Of Us.
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..