Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Toxic vinner Philips OneBlade Cup

1
Efter ett hett finalspel står danska Toxic, med bland andra Michael "Friis" Jørgensen i startfemman, som vinnare av Philips OneBlade Cup. I finalen slog de svenska Katjakaj&bentebent med 16-9 på Inferno, 11-16 på Overpass och 16-14 på Cobblestone.
Efter fem kvalveckor står det nu klart att Danmark har Nordens bästa amatörlag, i form av TOXIC. Resan till finalen började med vinst mot Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans gucciTiger i kvartsfinalerna. Samtidigt slog katjakaj&bentebent landsmännen i Loathe. Under lördagens sista match visade sig Dylan "DH" Hamrinis lag starkast på servern, efter vinst mot deathrow. Under söndagseftermiddagen gick den andra semifinalen av stapeln, där Toxic vann över Maskinisterna efter tre spelade kartor.

Det vankades snart final och vi fick se en klassisk kamp mellan Danmark och Sverige. Vi fick även se Markus "pronax" Wallsten och Michael "Friis" Jørgensen ställas mot varandra, vilket vi senast fick se under Copenhagen Games. Finalen började på danskarnas kartval, Inferno, som de stängde utan större problem med 16-9. Även Wallstens lag stängde sitt kartval, Overpass, till sin fördel med 16-11. Den avgörande kartan blev Cobblestone, där det svenska laget låg under med ynka en runda vid halvtid, 7-8. Trots djärva försök att ta över ledningen, var det Toxic som stod som segrare med 16-14.

Prisfördelning
1. TOXIC — 32 000 SEK
2. katjakaj&bentebent — 18 000 SEK
3-4. deathrow — 12 000 SEK
3-4. Maskinisterna — 12 000 SEK
5-8. SkitLite — 6 500 SEK
5-8. Loathe — 6 500 SEK
5-8. skrr pop pop boom — 6 500 SEK
5-8. gucciTiger — 6 500 SEK

Samtliga resultat och det fullständiga slutspelsträdet
Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..