Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat inlägg

Så här har du aldrig sett CS:GO-proffsen förut

0
Counter-Strike-profilerna Adam "friberg" Friberg, René "cajunb" Borg och Tomi "lurppis" Kovanen går loss på sitt ansikitshår.
Philips OneBlade Cup pågår just nu för fullt, och i samband med turneringen har de tre Counter-Strikeprofilerna Adam "friberg" Friberg, Tomi "lurppis" Kovanen och René "cajunb" Borg fixat till sina skägg, på ett minst sagt annorlunda sätt.

Turneringen är just nu inne i den sista kvalveckan och är ett mixat kval. Det innebär att lag från Danmark, Sverige och Finland kan delta den här veckan. Här kan du registrera dig till kvalet den första november och här för kvalet den andra november.

Friberg fixade sitt skägg till välkänd symbol

Det är inte direkt alla som accepterar att man får leka med ens skägg, men så är inte fallet med CS-stjärnorna som bokstavligen fick sina skägg att gå bananas, eller i alla fall en av dem.

En vecka innan den första kvalveckan av fyra som även var Sverigekvalet, släpptes en film av Philips där Friberg skulle fixa till sitt skägg med hjälp av Philips nya innovation: OneBlade, en hybridstyler som är en blandning mellan en rakapparat och en rakhyvel. Resultatet kan ni se nedan.


Inför kvalomgång två var det dags för finske stjärnan Kovanen att leka med sitt skägg.


Sist men inte minst var det Borgs tur och han fick också ett välkänt märke på sitt ansikte.Anmäl ditt lag nu och tävla om en prispott på 100 000 kronor

Om du och dina kompisar ännu inte anmält er till Philips OneBlade Cup så finns det fortfarande chans att delta. Den här veckan har vi ännu en mix-vecka där spelare från Sverige, Danmark och Finland kan delta. Här kan ni registrera ert lag inför kvalet den första november och här för andra november

Om du vill se ut som Friberg och gänget (eller raka sig som vanligt folk) så kan du kolla närmre på Philips OneBlade, som funkar perfekt på alla skägglängder och stilar oavsett om du vill trimma, styla eller raka. Här kan du läsa mer om produkten.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..