×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Hockey VM inställt — då får fansen chansen att spela om titeln i NHL 20

1
Hockey VM är inställt men Internationella ishockeyförbundet planerar ändå att arrangera en VM-turnering. Ländernas fans kommer att få chansen att tävla om titeln i en esportvariant av turneringen som kommer att avgöras i spelet NHL 20.
Precis som nästan alla andra idrottsevenemang världen över blev också årets hockey VM inställt. Internationella ishockeyförbundet (IIHF) har dock inte gett upp hoppet om att arrangera ett mästerskap och idag meddelade man att de kommer att hålla i ett mästerskap för ländernas fans i spelet NHL 20. Fans från de sexton nationer som var kvalificerade för årets hockey VM kommer att få en chans att representera sitt land i en helt digital turnering.

En speciell esport-del på IIHF:s hemsida kommer att dyka upp imorgon, fredag, och där kommer mer information och registrering till turneringen att finnas. Själva turneringen kommer att spelas på både PlayStation 4 och Xbox One och det är formatet 1v1 som gäller. I ett första steg kommer kvalturneringar för varje land att hållas online mellan den 15-22 maj. När en nationell mästare har krönts på både PS4 och Xbox kommer de båda spelarna sedan tillsammans att tävla i slutspelet som hålls mellan den 29 maj och 5 juni.

Några priser har inte specificerats men IIHF skriver i deras pressmeddelande att både de nationella mästarna och spelarna i slutspelet kommer att ha chansen att vinna pengar, hockey merchandise och VIP-upplevelser som "inte kan köpas för pengar". Själva slutspelsturneringen kommer att sändas live på Internationella Ishockeyförbundets Twtich-kanal. Det kommer också att vara möjligt att följa turneringen på IIHF:s sociala medier.


Artikelbild: EA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..