×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Ettan

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Han inspirerar och underhåller — här är yzn:s story (11)

Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges främsta streamers, men han gör så mycket mer än det. I Fragbites senaste reportage, i samarbete med AXE, berättar yzn om vägen till karriären och framtidsplanerna. Detta är hur yzn fann sin magi.
My MagicSponsrat innehåll

Han gav upp allt för esportkarriären — hör Goofys story här (2)

Max "Goofy" Rosenlind började spela Fortnite bara ett halvår innan han skrev på för Ninjas in Pyjamas. Fragbite, tillsammans med AXE, besökte Goofys hem i Gusum för att prata om ändlösa timmar framför datorn, skolan och hans föräldrars support. Här berättar Goofy, tillsammans med familj och vänner, sin historia.
My MagicSponsrat innehåll

Vad tyckte du om vårt senaste videoprojekt med Brollan? (4)

Drygt två veckor har passerat sedan vi publicerade en djuplodande intervju med Godsent-spelaren Ludvig "Brollan" Brolin här på sajten. Nu har det blivit dags att knyta ihop säcken, och med det behöver vi er hjälp. Var lugn, det går riktigt snabbt.
My MagicUndersökning

Han är 15 år och redan CS:GO-proffs - hör hans story här (25)

Ludvig "Brollan" Brolin ses som Sveriges nästa esport-stjärna. Fragbite, tillsammans med AXE, åkte till Ludvigs hem i Spånga för att prata om talang, framtid och skolan. Du får även höra Brollans föräldrar och hur de ser på att ha en son som lägger ner nästan all vaken tid framför datorn. Och självklart historien om hur Ins trodde att Brollan fuskade.
My MagicSponsrat innehåll
Laddar..