×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat inlägg

Goofys pappa om Fortnite-karriären: "Hell yeah I'm proud of Max"

2
Hur kände föräldrarna till Max "Goofy" Rosenlind över att han valde att hoppa av skolan? Vad fick honom att ta ett så pass stort beslut? Svaren får du i vårt senaste videoreportage i samarbete med AXE.
Max "Goofy" Rosenlind är bara 18 år gammal och han har redan en karriär inom esport. När Fragbite, i samarbete med AXE, hälsade på honom i hans hemstad berättade han för vår värd Givar "Givar" Shabani att han valt att hoppa av skolan. Det var ett stort steg att ta och det märktes tydligt på Goofy att han ordentligt hade tänkt igenom det hela.

När Givar frågar Goofys föräldrar om deras tankar kring att deras son valt att hoppa av skolan, med bara ett år kvar tills det var dags för studentfirande, beskrev de sin första reaktion. Besvikelse och undran som senare gick över till acceptans. När de väl förstod hur stor esport-scenen är var det ingen fråga om saken, de stöttar sin son och är stolt över honom.

Hör hela hans berättelse, hans föräldrars och vänners tankar kring Fortnite-karriären samt hans väg till Ninjas in Pyjamas i videoreportaget.
Denna artikel presenteras i samarbete med AXE

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..