×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Video

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat innehåll

Så lyckades tejbz bli en gigant på YouTube: "Jag vill bli uppmärksammad"

1
Du har säkert inte missat vår reportageserie som vi gjort tillsammans med AXE. I den sista delen träffar vi Tobias "tejbz" Öjerfalk där vi bland annat diskuterar vad det är som driver honom. Vi pratar även om hans spännande projekt som nyligen lanserats.
Detta videoreportage presenteras i samarbete med AXE

Den 14 juni 2007 registrerade Tobias "tejbz" Öjerfalk ett konto på Youtube. Lite mer än 10 år senare har siffran ökat från 0 till 573 253 prenumeranter på hans konto. Under tiden har han fått enorma 100 000 000 spelningar på sina klipp. En rätt så bra siffra.

I det sista avsnittet av vår reportageserie som vi gjort tillsammans med AXE möter vi "tejbz", och låter honom berätta hur han lyckades och vad det är som driver honom. Han berättar även vad han plockade med sig hem från skolan som gjorde att han kunde uppnå sin dröm: att underhålla.

Hela reportaget ser du i spelaren ovan och efter det avsnittet rekommenderar vi er alla att titta på de andra delarna med Ludvig "brollan" Brolin, Yacine "yzn" Laghmari och Max "Goofy" Rosenlind. Du hittar dem alla här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..