×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: Svensken lämnar Rogue för spel i LCS

1
Trots en succéartad säsong i LEC och spel i Worlds väljer Rogue att göra förändringar i laget. En av dem innebär att LEC blir av med en svensk då Finn "Finn" Wiestål lämnar för spel i Nordamerikanska CLG.
Rogue har varit lite av ett svensklag med två svenska spelare och en svensk coach i laget. Efter ett starkt år där man visade framfötterna i LEC och spelade Worlds för första gången i organisationens historia står det nu klart att det blir en svensk mindre i det unga laget. Toplanespelaren Finn "Finn" Wiestål väckte intresse hos Nordamerikanska Counter Logic Gaming som nu har köpt ut 21-åringen från kontraktet med Rogue som sträckte sig ända till 2022.

CLG kommer från en av sina sämsta säsonger någonsin och är ute efter revansch. Förutom Finn har de också gjort klart med tidigare Fnaticspelaren Mads "Broxah" Brock-Pedersen som närmast kommer från spel i Team Liquid. Vilka de övriga spelarna blir är ännu inte presenterat av CLG.

Rogues andre svensk, Emil "Larssen" Larsson, får därmed se en av sina landsmän försvinna från laget. Klart är också att veteranen Oskar "VandeR" Bogdan lämnar och ersätts av rookien Adrian "Trymbi" Trybus. På toplane kommer en annan veteran in då Andrei "Odoamne" Pascu värvats från FC Schalke 04. LEC säsongen inleds i mitten av januari och hur förändringarna påverkar Rogue lär vi få se då.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..