×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Nexus Blitz kan snart vara tillbaka — bjuder på flera nya event

1
Tidigare i år avslöjade Riot Games att det populära spelläget Nexus Blitz är på väg tillbaka under en begränsad tid. Under slutet av sommaren är det tänkt att Nexus Blitz ska göra comeback och det med en helt ny karta och två nya event.
Nexus Blitz såg dagens ljus för första gången 2018. Sedan dess har spelläget återkommit vid ytterligare ett tillfälle, efter vilket Riot Games valde att inte göra det permanent. Istället valde man att göra likt man gjort med URF, att låta Nexus Blitz bli ett spelläge som återkommer i samband med speciella event. I sommar har det äntligen blivit dags för Nexus Blitz att komma tillbaka igen och det med en hel del nyheter.

Kartan som spelläget utspelar sig på är omgjord och kommer att äga rum i en skog i Ionia. Det är dock inte bara kartan som fått sig en uppgradering. Nexus Blitz blev snabbt populärt tack vare sina olika events som kör igång under matcherna. Förutom de åtta som fanns med i den senaste versionen så har Riot lagt till ytterligare två, "Protect the Soraka" och "DPS Check".

Bild: Riot Games
Bild: Riot Games

I Protect the Soraka ska de två lagen förstöra motståndarens Soraka och samtidigt försvara sin egen medan DPS Check handlar om att om att göra så mycket skada som möjligt på en Teemo-docka tagen från övningsläget. Att vinna ett event kommer som vanligt att ge belöningar och även här finns det en nyhet. Från Summoner's Rift har man hämtat in Elder Dragon-buffen som gör att motståndare som faller under en viss nivå med sitt HP elimineras direkt.

Precis som ARAM och URF kommer Nexus Blitz att få uppdateringar under sommarens besök för att hålla det balanserat. För den som är intresserad av att spela det nygamla spelläget kan det vara värt att hålla utkik från den 22 juli, då har det nämligen ryktats om en release.


Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..