×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Snart kommer drops till dem som tittar på League of Legends-matcher

1
Drops har länge varit ett sätta att belöna fans som följer specifika matcher live. Nu kommer det också till League of Legends där bland annat skin shards, chromas, prestige points och clash tickets finns tillgängliga som belöningar.
Att följa proffsmatcherna i League of Legends kommer snart att bli ännu roligare. Riot Games kommer nämligen att börja erbjuda in-game belöningar till spelare som ser League of Legends-matcher via deras hemsida, watch.lolesports.com. Drops kommer att finnas tillgängliga för både LCS samt LEC och fans från alla servrar kommer att kunna få drops.

Drops kommer att aktiveras när vissa specifika moment sker under matcherna, som exempelvis en pentakill, eller när någon stjäl Baron Nashor. För den som vill följa hur många drops man egentligen tagit emot kommer det att gå att göra via drops-menyn på watch.lolesports.com. Bland de belöningar som kommer att dyka upp som drops nämns bland annat skin shards, chromas, prestige points och Clash tickets. Riot öppnar också dörren för att erbjuda drops från deras samarbetspartners.

För att kunna ta emot drops krävs att man är inloggad på watch.lolesports.com och väljer att man vill ta emot belöningar. Drops kan enbart släppas live och tittarna kommer att se en notifikation när något släpps. För att ta emot belöningen krävs det att man klickar på notifikationen eller besöker sidan för drops i efterhand. Exakt när funktionen kommer att släppas är inte klart. Den ursprungliga planen var att släppa det redan till den tredje veckan av LEC och LCS men efter problem med funktionen valde Riot nyligen att skjuta upp släppet.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..