×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Bjergsen förnyar kontraktet med TSM — blir delägare

1
Det har spekulerats om att han skulle lämna Team SoloMid men nu är det klart att Søren “Bjergsen” Bjerg stannar i den amerikanska organisationen. Bjergsen har skrivit på för ytterligare två år och i samband med det blir han också delägare i TSM.
Höstens säsong var ingen höjdare för TSM som tidigt åkte ur slutspelet i LCS och därmed också missade Worlds. Nu kommer en glad nyhet för lagets fans då organisationen igår gick ut på twitter och meddelade att danske midlane-stjärnan, Søren "Bjergsen" Bjerg, förnyat sitt kontrakt.

Den 23-årige dansken har skrivit på ett kontrakt som säkerställer att han spelar för TSM i ytterligare två år, det är dock inte det enda. Att Bjergsen fortsätter att spela för organisationen beror, enligt honom själv, på den goda relationen med grundaren Andy "Reginald" Dinh.

—The big reason I decided to re-sign with TSM has always been my relationship with Reggie and kind of always being on the same page and having really similar goals. Especially after this season and talking in review of the last two years, I had a talk with him about what we thought went wrong, and we had really similar feelings on those issues and that made me really confident going forward, säger Bjergsen i videon som tillkännager hans fortsättning i TSM.

Förutom två nya år som spelare för TSM blir han även delägare i organisationen. Något som enligt Bjergsen var Reginalds idé. Att TSM nu fortsätter att jobba vidare med Bjergsen hjälper dem en hel del på vägen att ta tillbaka sin position som det bästa laget i Nordamerikanska LCS, en position som nyligen tagits över av Team Liquid. Det är dock inte bara i spelet som Bjergsen är viktig för TSM, något som grundaren Reginald säger i ett pressmeddelande.

—Outside of just the LCS, Bjergsen exemplifies our brand and values. He’s a big part of what TSM means today, säger Reginald i ett pressmeddelande




Artikelbild: Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..