×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Japan

Riot Games till Japan — nytt kontor i Tokyo

1
Riot Games öppnar upp ett nytt kontor i Tokyo för att expandera till Japan.
League of Legends fortsätter att expandera och likt så gör Riot Games då de idag har avslöjat att de öppnar ett nytt kontor i Japan. Det nya kontoret kommer att vara beläget i Japan och vad för planer som Riot smider är i skrivande stund oklart då nyheten på riotgames.com bara berättar om utökningen. Planerar Riot att starta upp en ny liga i Japan eller tänker de öppna nya servers?

Vad tror du att Riot planerar?

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..