×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot med 650 000 till college-liga

2
Riot Games har offentliggjort en satsning för nordamerikanska college-studenter där stipendium med ett totalvärde av 100 000 dollar finns att vinna.
Riot har offentliggjort en helhjärtad satsning för nordamerikas college-studenter. North American Collegiate Championship är namnet på projektet och i prispotten väntar stipendium värda totalt 100 000 dollar, närmare 650 000 kronor.

Kraven som ställs är att samtliga spelare i ett lag pluggar på heltid och representerar samma, ackrediterade skola. I slutet av hela processen kommer de fyra bästa lagen att spela ett avgörande på LCS-scenen direkt efter de officiella LCS-matcherna. För mer information om hela turneringen och hur den är upplagd hänvisar vi till LoLeSports.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..