×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Hoejie om clutchen mot SLSG: ”Det är alltid kul att clutcha”

2
Första matchveckan i den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague är färdigspelad och de svenska lagen bjöd på fyra underhållande matcher.
I första matchen för säsongen såg vi Othiss teaminet inleda starkt och skrapa ihop hela 17 kills på Erangel, trots att de åkte ut på sjätte plats. Teaminet kammade hem 19 poäng totalt men det var Slussfors Gaming (SLSG) som navigerade lugnt och metodiskt på den östra sidan av cirkeln och som lyckades kamma hem segern med fyra kills utan att förlora en enda spelare.

I andra matchen var SLSG återigen i slutcirklarna och stod för några fint kastade granater mot Havik Esports innan de rensade upp dem och tog deras position för att sedan ta sig an The Pretty Ones i en tre-mot-två situation. Hoejie från The Pretty Ones spelade dock situationen felfritt och lyckades knocka MauMaus från SLSG tidigt. Till slut stod det mellan hoejie och två spelare från Slussfors Gaming, men det stoppade inte hoejie som lyckades duellera SLSG-spelarna en och en för att ta hem segern och 17 poäng till The Pretty Ones.

– Enligt mig så blev det lite för spännande när Jungle försökte drivebya på vänsterflanken och lämnade mig kvar ensam. Jag tror nästan vi hade kunnat avsluta gamet från compoundet. Men det är alltid kul att clutcha, det händer bara en gång om året, berättar hoejie.

I tredje matchen var det dags att bege sig till Miramar. Där blev det ett tidigt krig mellan Furafic Fark och Crowd Controll i Monte Nuevo i mitten av cirkeln, ett krig som Crowd Controll gick segrande ur. Tack vare sin position lyckades Crowd Controll minimera sina rotationer och i stället fokusera på att skjuta och lyckades plocka upp hela 14 kills innan de åkte ur på en fjärdeplats. Matchen vanns dock av FRÖNB som tidigt roterade in till de dubbla vita husen just norr om Monte Nuevo. FRÖNB spelade positionen taktiskt smart och när pepegaAim och Super Deluxe hamnade i fajt i slutet av matchen kom FRÖNB och rensade upp kvarvarande spelare.

I fjärde matchen fick vi en cirkel på östsidan runt Impala och Puerto Rico. Drillerz lyckades ta sig in på en stark position längs vägen på den östra sidan. Furafic Fark lyckades också tidigt ta en stark position i cirkeln som de höll fram till slutcirklarna för att sedan bege sig ut med fyra man vid liv. Drillerz och TPO fick dock cirkeln, vilket satt Furafic Fark i en knivig situation och de tvingades krascha Drillerz som rensade upp Furafic Fark enkelt, utan att förlora en spelare. Drillerz hade därmed ett övertag mot TPO, som var nere på tre spelare, och dominerade även dem i slutfajten.

Efter första matchveckan så finner vi Super Deluxe på förstaplats med 37 poäng tack vare att de alltid lyckades ta poäng trots att de inte stod för någon chicken dinner. Tätt efter ligger teaminet på 35 poäng som stod för hela 28 kills, följt av Slussfors Gaming på 33 poäng, The Pretty Ones på 32 och Crowd Controll på 30.

Hela topplistan finner du här: challengermode.com (Obs. alla lag har en extra poäng på Challengermode)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..