×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Formatering - Hjälp!

Postat av fragdunken den 14 November 2009, 14:21
2 kommentarer · 1 017 träffar
Hej, jag har nyligen köpt nytt moderkort och ny processor. Har kopplat in allt och allt funkar men jag hade mycket saker på datorn och fick några bluescreens då och då så tänkte att det var lika bra att formatera om datorn (har Vista).

Jag startar omformateringen och allt verkar gå bra. Men när datorn startar om så kommer det fram en ruta som det står så här på: "Systemkonfigurationsfel, ett konfigurationsfel har i identifieras i systemet. Korrigera detta fel annars kommer inte datorn att fungera ordentligt". Jag förstår inte varför det här kommer upp då jag har formaterat datorn på exakt samma vis förut.

Efter det så testar jag att boota från en Vista skiva, Windows laddar filer som den alltid gör. Men sedan så står det: "error, Den här PCn stöds inte av systemåterställningsskivor. Du kommer inte att kunna fortsätta att återställa det här systemet med de här skivorna".

Snälla hjälp den som kan!
Föregående tråd
Nästa tråd

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..