×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Dator krångel

Postat av Hjortkloe den 24 November 2007, 18:26
5 kommentarer · 23 träffar
Hej. Det är så att min pappas dator har börjat krångla. Det som hände va att han satt vid sin dator som vanligt och kollade på internet och så helt plöttsligt så hängde sig datorn och pappa startade om den. Då kommer det upp när man bootar datorn att det står om man vill starta datorn i felsäkerläge eller vanligt osv. Han försökte att starta den vanligt några gånger men den bara hänger sig och han när försöker göra om det så vill inte skärmen gå igång so han har testat att dra ur nätsladden ur datorn ett tag och sen starta den igen och då kommer det där med felsäkert läge upp igen. Vi valde sedan att starta datorn i felsäkert läge och då kom helt plöttsilgt ett meddelande att windows inte kunde startas pga något fel och det stog något med att man skulle byta grafikkort. Pappa har lämnat in sin dator hoss någon förut för att han hade problem med grafikkortet förut men dock inte samma problem som nu. Kan det vara grafikkortet som är felet igen?

En fråga bara också. Kan man t.ex. ta ur farsans interna hårddisk och plugga in den i min dator så han kan lägga över sina viktiga dokument och så, för han tänker eventuellt slänga datorn och köpa en ny. Men det är ju dessa filer han vill åt innan han gör det.
Nästa tråd

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..