×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Ladda dator med USB C i Thunderbolt 3 port - kommer det funka?

Postat av ankus den 21 December 2020, 11:01
0 kommentarer · 648 träffar
Hej!
Jag har nyligen köpt en laptop som jag är väldigt nöjd med, men laddaren som följde med visade sig vara en tegelsten i proportion till alla laptopladdare jag haft innan, därför vill jag nu kika på andra laddmöjligheter.

Laptopen har en Thunderbolt 3 port, och jag har läst att det kan funka att ladda genom den i vissa fall.
Jag har testat att ladda datorn genom den porten via powerbank / mobilladdare, men den reagerar inte. Jag har beställt en 90w universalladdare, men det känns ju dumt att packa upp den och riskera att inte kunna lämna tillbaka den med bruten förpackning om det inte funkar där heller.

Vad tror ni mer kunniga? Är min laptop inte gjord för laddning via den porten, eller kommer det funka? På undersidan av datorn står det "Electrical rating: 19.5v - 11.79 A. Alltså har den nya laddaren (20V, 4.35A) tillräckligt med volt, men inte ampere. Betyder det att det är kört, eller kommer den ladda, men långsamt?

Datorn jag köpt:
https://www.komplett.se/product/1147203/gaming/speldator/barbar/komplett-khameleon-p9-barbar-gaming-pc

Laddaren som följde med:
https://www.komplett.se/product/1147359/dator-surfplatta/datorer-tillbehor/batteri-och-laddare/power-adapter-230w-komplett-khameleon-p9

Laddaren jag beställt:
https://www.webhallen.com/se/product/306973-iiglo-Universalladdare-USB-C-90W?utm_source=email&utm_medium=ecommerce&utm_campaign=ordersent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..