×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Rollspels server går från svenskt till att invlovera norden

Postat av rabban98 den 22 Juli 2020, 13:16
1 kommentarer · 784 träffar
INSiDAN är en svensk rollspelserver som går ut på att leva dig in i världen ur spelet gta 5, INSiDAN har under 6 månader fokuserat på det svenska rollspelet. Enligt INSiDANS Devs så säger de att det är svårt att bygga upp en fivem server i Sverige, de passar inte våran vision och mål med server då eftersträvan om erfarenhet är för liten, och för få folk förstår vad egentligen rollspel ska gå ut på.

INSiDANS STAFFS berättar lite viktiga knep om hur man ska lyckas med rollspel samt de vanliga felen folk gör.

Förstå och främst ska man då skapa en karaktär som ska bryta dig från verkligheten och gärna bryta dig med talet och utseende ingame så att säga.

våga visa känslor ingame samt våga göra saker, stå inte bara i en cirkel om tro att det är rollspel i 7 timmar om dygnet

fivem är inget tinder där är inte meningen att ni ska hitta flick och pojkvänner


som sagt så kommer INSiDAN fokusera sig på norden och detta kommer öppnas de närmsta månaderna, INSiDANS staffs och community berättar även att scriptmässigt så skulle vi nog våga säga att vi ligger top 2-3 i Sverige, och vi siktar på toppen men vi vill inte fokusera på enbart de svenska trötta rpet

för att se vad vi håller på med så joina vårat community discord https://discord.gg/4YWdwkn

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..