×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Får ingen ny uppdatering/patch på Wolfenstein: Youngblood (uncut) Bethesda PC?

Postat av M!r4Ge den 24 Oktober 2019, 18:27
2 kommentarer · 589 träffar
Hej!
Jag såg att Wolfenstein: Youngblood kostar runt 300 kr på steam och har hört dåligt ryckte om det. Så jag tänkte att jag kunde köpa det på https://livekort.se för 113 kr istället som är mycket billigare. Länk: https://livekort.se/wolfenstein-youngblood-uncut-bethesda-pc/afd-prisjakt/

Den sidan ska tydligen vara bra med omdöme/betyg enligt trustpilot och prisjakt.
Jag har läst och hört att det har kommit en ny uppdatering/patch med några nya bra saker som t.ex att du kan pausa mitt i single player spelet som inte gick förut, eller att dem har lagt till fler checkpoints nu som gör att den sparar spelet mycket oftare så att man slipper att börja om ifrån början igen plus mer saker som ingår i uppdateringen/patchen.

Men iaf jag köpte spelet och fick en nyckel som jag sedan registrerade på Bethesda.net som man skulle, det fungerade och jag kunde starta spelet med fungerade nyckel. Men när jag väl hade fixat alla settings osv och började campanjen så skulle jag prova om det gick att pausa i spelet men det gick inte. Jag kan bli dödad, vapen ljud och fotsteg, ljud, musik osv hördes även fast jag tryckte på ESC knappen och fick upp huvudmenyn.
Det är som att jag inte har fått någon ny uppdatering/patch när jag köpte spelet och startade ifrån Bethesda.net/Bethesda.net Launcher programmet.

Jag kollade ifall om jag hade den senaste uppdateringen och det står redan "you are up to date"
Se bild: https://imgur.com/spoOS4b

Vet ni vad felet kan vara varför jag inte har fått något? Skulle man kunna ladda hem den nya uppdateringen/patchen ifrån någon sida? Jag har ju trotts allt köpt spelet. Tack på förhand!
Föregående tråd
Nästa tråd

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..