×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Swedish Unknown RP [Nystartad] [Owhitelistad]

Postat av Ture Knutsson den 5 April 2018, 15:36
2 kommentarer · 1 424 träffar
Hej alla! Jag vill informera om att Swedish Unknown RP som är en Svensk GTA V RP server nyligen har startats upp och alla är välkomna in för lite skönt RP! Servern är väldigt populär och är ofta full fram mot kvällen.

Vi har ett stort team med administratörer och moderatorer som aktivt jobbar med att motverka regelbrott och liknande för att få ett så roligt roleplay som möjligt.

Servern är uppbygd på en massa olika mods och jobb för att skapa den ultimata RolePlayen. Polis, Sjukvårdare, Mekaniker, Bilförsäljare, Gäng, Bankman och Mäklare är några av dom jobben som finns i nuläget och alla söker anställda!

På Swedish Unknown finns det plats för alla olika personligheter, kriminella och lagliga. Varför inte få kontakt med gäng och börja sälja droger eller köpa borr och göra rån? Eller om du föredrar att vara laglig finns det även massvis med jobb och saker du kan göra för att ha en inkomst och överleva i staden!

Låter detta lockande? Då får ni lite länkar och information för att komma igång.

Discord: https://discord.gg/6NMRMEE

Server IP: 134.255.225.125:32018
Föregående tråd
Nästa tråd

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..