×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Söker spelare till turnering

Postat av AlariZ den 7 Maj 2021, 16:56
0 kommentarer · 90 träffar
Hej,

Bra tag sedan man använde Fragbite tyvärr.
Söker spelare till Publiclir turren på lördag (imorgon) och fler dagar om vi går vidare.

Vi behöver tre spelare, med lite krav på er:
Ni är över 25 år gamla. Ni har spelat CS i över tio år. Ni har bra samspel och är trevliga!

Lite om oss. Vi är en duo som spelat tillsammans i över 15 år. Vi är båda Global i både matchmaking och wingman, vilket inte säger så mycket. Däremot har vi 5000+ respektive 3000+ timmar i CS:GO och tillsammans långt över 12000 timmar i 1.6 sedan tidigare.
Vi är 28 & 30 år gamla och ser då gärna att du/ni är över 25 bast och mogna, så vi slipper tråkigheter.

Hoppas detta låter intressant!
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..