×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

GåtaN ;pPpP

Postat av Nahoyinated den 26 Augusti 2010, 00:05
27 kommentarer · 74 träffar
Om jag kokar en kastrull ägg i 5 minuter och kyler ner äggen. Skalar sedan ett ägg och ser att gulan enligt min mening är för rinnig, jag vill koka ägget så det blir lite hårdare. Hur länge måste jag minst koka ägget nu för att få gulan lite mindre rinnig?


#1 Svarar rätt och skriver en ny gåta, #2 har svaret på #1's gåta och skriver en ny, get it?
Föregående tråd
Nästa tråd

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..