×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Gör din egna rabarber

Postat av KrögarN den 9 Oktober 2008, 22:51
32 kommentarer · 2 012 träffar
Rabarberkompott


1. Skala rabarberN om den är kraftig.

Skiva rabarberN i bitar. Grov rabarber känns trådig om större bitar.

2. Häll vatten, socker och rabarber i kastrull.

Sjud (koka) på svag värme tills rabarbern mjuknat, cirka 10 minuter.


För mustigare kräm: Rör ut potatismjöl i lite vatten. Tillsätt lite i taget under omrörning. Låt krämen koka upp.


3. Servera den mastiga kompotten kall.


Recept på rabarbersaft


1. Ta några kraftiga rabarbers.


2. Vrid ur rabarbersaften ( som om du gjorde tusen nålar på rabarbern) i en bytta.


3. Avnjut Rabarbermusten du just tillverkat.




Bild på råvaran(RabarberN)

http://www.odla.nu/artiklar/im ages/bilder/rabarber-2.jpg



Bild på den färdiga produkten

http://recept.nu/polopoly_fs/1 .133493!image/2478377389.jpg_g en/derivatives/w450/2478377389 .jpg



Såh! vad väntar ni på? Tillred era rabarbers NU!


Diskussion: Skulle ni kunna äta 100 rabarbers på 1 timma för 1 mille?

Rabarber?

36 personer har röstat

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..