×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Aktevering av telia kontantkort

Postat av PRICEMINISTER den 12 November 2007, 16:32
7 kommentarer · 4 615 träffar
Tja alla FB:are. Det är så att jag köpte ett telia kontantkort igår till min mobil SE k810i. Jag satte in simkortet också kommer typ som en manual osv. Jag använder mobilen t ex lägger till låtar osv lyssnar på musik. Men när jag ska ringa eller ringa TILL mobilen så säger en röst " Det nummer du ska nå är för tillfälligt stängt för inkommande samtal var vänlig o försök senare" har väntat och testa men det funkar inte.. Vad kan detta bero på? För jag inte har aktiverat? Hur gör jag det isf då?


Behöver verkligen hjälp seriösa svar TACK !
igår 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..