×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Hjälp med tillagning av potatismos!

Postat av apola den 15 Juli 2007, 00:54
29 kommentarer · 5 487 träffar
Hej! Vet att detta kanske inte är det rätta forumet att ställa denna frågan, men jag gör det ändå :P

Jag hade tänk steka några korvar och koka lite potatismos, men jag är lite osäker på hur man gör :/

På paketet står det;
Koka upp vätska, tag bort kastrullen från värmen och vispa ner pulvret.

Tips: Felix fiberrika potatismos kan tillagas med mjölk och/eller vatten. .. Önskar du ett magert mos använd vatten och/eller minimjölk.

Menar dem att man ska koka mjölken ? Eftersom det står "Koka upp vätska" så antar jag att man inte bara kan använda vatten eftersom det då hade stått vatten.. Men jag har aldrig sett mamma koka i mjölk när hon gör potatismos :/ Anledningen till varför jag inte vill ha vatten är därför att jag inte vill ha "magert mos".

Någon som vet ? :)
Föregående tråd
Nästa tråd

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..