×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Vägning av okokt ris (diet)

Postat av nixten den 24 Mars 2014, 13:46
10 kommentarer · 15 392 träffar
Hej vänner! För att spara så mycket tid som möjligt försöker jag alltid att effektivisera min matlagning så mycket som möjligt. Därför kör jag matlagningsmaraton på söndagar vilket blir matlådor för en hel veckas gång. Jag går på diet så för mig är det självklart att väga maten, kanske inte för andra men mer eller mindre en smaksak. Eftersom jag har ett exakt värde på hur mycket ris jag ska ha till varje måltid blir det svårt att koka kanske ett kilo ris och sedan väga upp det. Man säger att man ska väga riset okokt för att få ett exakt värde på innehållet. Detta blir såklart omständigt om jag ständigt måste väga och fylla på med nytt ris i kastrullen hela tiden istället för att fylla på massvis med ris på samma gång som sparar tid och pengar och blir samtidigt enklare. Hur gör ni, har ni några simpla tips för att göra det mindre krångligt?

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..