×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Marabou VS Fazer

Postat av KEZI den 13 December 2013, 03:01
38 kommentarer · 6 094 träffar
Jag gör en tråd som redan finns borta på Flashback, där det råder följande beskrivning

"Mjölkchocklad:

Marabou orginal VS Fazer orignal

skillnaden:

Marabou: Väldigt god men känns för hög halt av något ämne, smakar bra men efter 15-20 bitar känns de för mycket och kladdig. - mera ont i tanden av denna
Ingredienser: Socker, kakosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, smörfett, vasslepulver, emulgeringsmedel (sojalectin), arom.
Minst 30 % kakao.
Kan innehålla spår av ägg, mandel, nötter och vete.

Fazer: Annorlunda smak, mjölk konsistensen mera utvecklad än från marabous mjölkchocklad, och har otroligt bättre konsistens än marabous och blir inte lika kladdig som marabous vilket är bättre för sina tänder.

Karl Fazer är varumärket av Fazers populäraste choklad Fazer Blå. Karaktären hos Fazer Blå skapas av färsk mjölk, de finaste kakaobönorna och ett unikt recept. Det hemliga receptet har varit oförändrat sedan 1922, då Fazers mjölkchoklad introducerades i det blå omslaget. "

Vad tycker ni? Vilken är bäst?

Jag själv tar Fazer alla dagar i veckan före Marabou.

Marabou VS Fazer

463 personer har röstat
Föregående tråd
Nästa tråd

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..