1
ryggbiff, hur?
Postat av YIHUA den 24 Mars 2013, 23:07
58 kommentarer · 4 451 träffar
Tjena!
Köpte hem 4st ryggbiff skivor som jag tänkte käka imorgon, dom är väl cirka 1-2 cm tjocka.
Hur tillagar jag för att få dom som godast? så det bara smälter i munnen!!
Ska jag lägga ut dom i rumstemperatur 2timmar innan jag ska tillaga? värme på pannan max?
kryddor?
är väl godast att ha det lite rött? men det är där det svåra kommer för mig..
Hjälp mig!
Köpte hem 4st ryggbiff skivor som jag tänkte käka imorgon, dom är väl cirka 1-2 cm tjocka.
Hur tillagar jag för att få dom som godast? så det bara smälter i munnen!!
Ska jag lägga ut dom i rumstemperatur 2timmar innan jag ska tillaga? värme på pannan max?
kryddor?
är väl godast att ha det lite rött? men det är där det svåra kommer för mig..
Hjälp mig!






