×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

ryggbiff, hur?

Postat av YIHUA den 24 Mars 2013, 23:07
58 kommentarer · 4 451 träffar
Tjena!


Köpte hem 4st ryggbiff skivor som jag tänkte käka imorgon, dom är väl cirka 1-2 cm tjocka.


Hur tillagar jag för att få dom som godast? så det bara smälter i munnen!!


Ska jag lägga ut dom i rumstemperatur 2timmar innan jag ska tillaga? värme på pannan max?


kryddor?


är väl godast att ha det lite rött? men det är där det svåra kommer för mig..


Hjälp mig!
Föregående tråd

58 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 58 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..