×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Matkunniga, kycklingfileér

Postat av citron_ den 4 Januari 2013, 19:48
33 kommentarer · 488 träffar
Ja det här är väl kanske inte direkt rätt forum men men :)

Jag har 2 kg kycklingfileér som jag haft ute på balkongen för att jag haft fullt i min frys.
Det har varit minusgrader varvat med nån plusgrad och bäst före datumet gick ut för 10 dagar sen.

Men frågan är om jag steker på det riktigt länge, sen slänger det i en gryta och kokar det i typ 30min. Borde inte det döda alla eventuella bakterier som skulle uppstått?

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..