1
Matkunniga, kycklingfileér
Postat av citron_ den 4 Januari 2013, 19:48
33 kommentarer · 488 träffar
Ja det här är väl kanske inte direkt rätt forum men men :)
Jag har 2 kg kycklingfileér som jag haft ute på balkongen för att jag haft fullt i min frys.
Det har varit minusgrader varvat med nån plusgrad och bäst före datumet gick ut för 10 dagar sen.
Men frågan är om jag steker på det riktigt länge, sen slänger det i en gryta och kokar det i typ 30min. Borde inte det döda alla eventuella bakterier som skulle uppstått?
Jag har 2 kg kycklingfileér som jag haft ute på balkongen för att jag haft fullt i min frys.
Det har varit minusgrader varvat med nån plusgrad och bäst före datumet gick ut för 10 dagar sen.
Men frågan är om jag steker på det riktigt länge, sen slänger det i en gryta och kokar det i typ 30min. Borde inte det döda alla eventuella bakterier som skulle uppstått?






