×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Handelsbanken är EFTERBLIVNA

Postat av DuWavE den 22 Augusti 2012, 14:30
17 kommentarer · 9 746 träffar
Tja Freggabajt


Beställde ett nytt inloggningskort för ett par dagar sen eftersom mitt förra inte fungerade, tog den till banken så det är inte mitt fel osv osv.


Nu när jag fick mitt nya kort frågade jag om min gamla pinkod till förra inloggningskortet skulle fungera, då sa dom att den självklart skulle fungera. Gissa om den gör det? NEJ.


Hur ska jag fixa det här? Någon annan som har haft problem med Handelsbanken?


ps. Fick ett nytt bankkort också för en månad sen, det står att det ska gå att aktivera den genom att köpa från en affär med den, testade i fyra olika affärer. ingen fungerade, stog att det var rätt kod med det "Medges Ej". Vilket det brukar stå när man har för lite pengar, men jag köpte typ en cola eller något, så jag hade pengar för det. Fick tillslut gå till banken och aktivera där
Föregående tråd
Nästa tråd

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..