×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Kolhydrater

Postat av stetlan den 29 Maj 2012, 23:23
2 kommentarer · 180 träffar
Hej Fragbite! Jag har några frågor som jag undrar om någon här, som kan mycket om kemi/kolhydrater allmänt vet! Det jag undrar över är kolhydrater i just godis och varför man använder vissa typer av sockerarter i visst godis


säg t.ex. glukos, glukos används ju i viss typ av godis som karameller för att förbättra konsistensen och göra så att sockret inte kristalliserar sig.


Men då undrar jag över de resterande 4, varför och var använder man X i för typ av godis?


Maltos
Sackaros
Fruktos
gal aktos


så, vad för typer av godis används detta och varför? Hjälp uppskattas enormt!


disk;Vad för typer av godis används detta i?

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..