×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

chokladmousse

Postat av asdee- den 1 Maj 2012, 19:37
15 kommentarer · 178 träffar
Tjena


Jag håller på göra en snabbare variant av chokladmousse som ska vara i kylskåpet i ca 1 timme

Det är tänkt som efterrätt på hemkunskapen och jag har endast 90 minuter på mig att bli klar med efterrätt och varmrätt, så helst vill jag lägga in chokladmoussen i ca 2 min för att påskynda stelningen

Jag har dock haft den i kylskåpet 1 timme och undrar om man kan påskynda stelningen en aning genom att bara lägga in den i frysen ca 2 minuter eller så


Är det någon som provat eller vet att detta går?

Ingredienserna är socker, kakao och äggvita

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..