1
HJÄLP!!!!
Postat av iceman_S den 28 November 2011, 14:24
6 kommentarer · 83 träffar
tja skulle behöva få hjälp med en sak, fick en beta nyckel av en men var tvungen o fixa pass o sånt, då kom det här upp:
Kto z Was, drodzy Bojownicy, ogl¹dn¹³ kiedyœ mecz siatkówki pla¿owej kobiet, gdy¿ interesowa³ go wynik sportowej rywalizacji? Heh, no w³aœnie... A czy zastanawialiœcie siê kiedyœ, co sugeruj¹ wysuniête palce i zaciœniête piêœci na tle ciasnych majteczek u piêknych, roznegli¿owanych, wysportowanych kobiet?! Gada³em sobie w barze z jednym towarem. Nagle podszed³ mój pijany kolega i wypali³.
- Uwa¿aj stary. To trans.
- Daj spokój.
Zwróci³em siê do towaru.
- Mam nadziejê, ¿e kolega nie zepsu³ ci humoru na resztê wieczoru.
- Nie, spoko. Nadal masz szansê.
Odeszliœmy od pisuarów i poszliœmy na jeszcze kilka drinków.
by hudziel
* * * * *
Wbieg³em do koœcio³a krzycz¹c "Zatrzymajcie tê ceremoniê! Naprawdê ona kocha mnie, uprawialiœmy seks dziœ rano!"
vilket språk är det fall någon vet??
och kan någon se lösenordet i det eller något??
tack på förhand =)
Kto z Was, drodzy Bojownicy, ogl¹dn¹³ kiedyœ mecz siatkówki pla¿owej kobiet, gdy¿ interesowa³ go wynik sportowej rywalizacji? Heh, no w³aœnie... A czy zastanawialiœcie siê kiedyœ, co sugeruj¹ wysuniête palce i zaciœniête piêœci na tle ciasnych majteczek u piêknych, roznegli¿owanych, wysportowanych kobiet?! Gada³em sobie w barze z jednym towarem. Nagle podszed³ mój pijany kolega i wypali³.
- Uwa¿aj stary. To trans.
- Daj spokój.
Zwróci³em siê do towaru.
- Mam nadziejê, ¿e kolega nie zepsu³ ci humoru na resztê wieczoru.
- Nie, spoko. Nadal masz szansê.
Odeszliœmy od pisuarów i poszliœmy na jeszcze kilka drinków.
by hudziel
* * * * *
Wbieg³em do koœcio³a krzycz¹c "Zatrzymajcie tê ceremoniê! Naprawdê ona kocha mnie, uprawialiœmy seks dziœ rano!"
vilket språk är det fall någon vet??
och kan någon se lösenordet i det eller något??
tack på förhand =)