Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
fan verkar finnasi varje livsmedelsbutik enligt de flesta får titta närmare nästa gång jag är och handlar. hoppas bara det är ordentliga grejjor utan för mycket tillsatser.
#6 "Riktigt" från Usa är det socker i. Det smakar skunkanus.
Det svenska är bättre då det bara är saltat. Beef jerkey eller torkat kött som det heter i sverige är rätt dyrt. Tror kilopriset ligger på 1000kr kilot.
Det existerar tyvärr inte billig Jerky :/
Det bästa tipset är att göra själv. Det kostar ungefär 200kr för 1.5kg vilket är betydligt billigare än i affären.
#8 Beror på om det är just Beef Jerkey. Det svenska torkadeköttet innehåller sällan socker inte omöjligt aldrig och jag tror det finns mer svenskt än amerikanskt.
#7 Det var knappast socker i den jag har ätit, var inte sött och smakade inte skunkanus heller.
Torkat renkött ska man köpa om det ska vara svenskt torkat kött!
Copyright Fragbite. Allt innehåll på Fragbite är skyddat enligt Upphovsrättslagen. Citat eller texter baserade på Fragbites innehåll ska följas eller föregås av källhänvisning.
Alla åsikter uttryckta på Fragbite representerar varje enskild skribent och överensstämmer inte nödvändigtvis med Fragbites åsikter.
Programmering och design av Fredric Bohlin. För frågor rörande sajten kan du skicka iväg ett email till vår support.
Cookies
Fragbite använder cookies för att spara användarspecifik information så som t.ex. användarnamn. Cookies sparas även när man deltar i omröstningar och för att föra statistik. För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja att inte besöka Fragbite. Den här textraden finns här på grund av lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft 25 juli 2003.
Annonsering
Är du intresserad av att annonsera på Fragbite, tryck här.
Har aldrig köpt i Sverige, visste inte ens att det fanns här :S
Det svenska är bättre då det bara är saltat. Beef jerkey eller torkat kött som det heter i sverige är rätt dyrt. Tror kilopriset ligger på 1000kr kilot.
Det bästa tipset är att göra själv. Det kostar ungefär 200kr för 1.5kg vilket är betydligt billigare än i affären.
Torkat renkött ska man köpa om det ska vara svenskt torkat kött!
men blir nog köra vidare på
http://www.gymgrossisten.com/1 /sv/artiklar/beef-jerky-50-g
om jag inte minns fel så är den även nyttigare