×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Färsk tortellini och ädelostsås, hur?

Postat av Sull den 4 Maj 2011, 12:50
5 kommentarer · 287 träffar
Tjena!


Är extremt hungrig just nu och tänkte försöka mig på att koka lite tortellini och göra ädelostsås till men har ett problem. Jag är helt lost i köket och har i princip ingen aning om hur jag ska göra. Såsen ska göras på ädelost på tub, inte en vanlig ädelost, därför är det rätt svårt att googla fram ett recept eftersom alla ädelostsås-recept är på vanlig ädelost.


Någon som kan skriva en snabbguide på hur fan jag ska ta mig till?


Min gissning är nåt i stil med att koka tortellinin i en kastrull, koka matgrädde i en annan och trycka i typ en halv tub ädelost i grädden sen bara slänga ihop det i någon av kastrullerna när det är klart. Kan det låta rimligt? Eller blir det lämpligare att koka tortellinin, grädden och ädelosten i samma kastrull?


Hjälp en stackars hungrig pojke!
Föregående tråd
Nästa tråd

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..