×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Egg tråden 2013

Postat av krigarn den 18 Augusti 2013, 17:40
16 kommentarer · 227 träffar
Hur kokar du dina egg ? blir dom för lösa? svåra att skala ?
så här gör jag,


Tillsätt en nypa salt till vattnet vid kokning. Detta kommer att göra äggen lättare att skala därför att proteinet koagulerar och blir fastare vilket gör att vitan blir lättare att separera från skalet. Äggen blir lättare att skala eftersom saltet hindrar ägget från att läcka ut om ägget spricker vid kokning och det bidrar till smaken också.
Föregående tråd
Nästa tråd

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..